Songbirds 078 Festival: Lil Zjans bij Door
Evenement
datum: 23 november 2019
locatie: Door Dordrecht, Spuiboulevard 220, 3311 GN Dordrecht


Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Dordrecht. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Dordtse muziek, kunst- en designwereld.

Muziek: Lil Zjans
Locatie: DOOR
Gratis toegang

Lil Zjans
Lil Zjans is hét antwoord op de testosteron rap van tegenwoordig. Met hilarische teksten als ‘ik hossel je mossel’ en ‘check me uit, ov-chipkaart’, pakkende refreintjes op de frisse beats van handlanger Yung Polar$ brengt ze je nummers die niet meer uit je hoofd gaan.

DOOR
Het stadswaardehuis van Dordrecht een sociale en culturele ontmoetingsplaats, een creatieve werkplaats, een podium en expositieplek voor jong en oud. Stadswaardehuis DOOR heeft eind 2018 haar nieuwe thuis gevonden aan de Spuiboulevard 220. In 2019 bouwen we verder aan de ambities en dromen van onze makers en vrijwilligers. Samen creëren we een voedingsbodem voor creativiteit en kruisbestuiving tussen culturele en sociale activiteiten. Voor iedereen, om talenten in te zetten of te laten zien. Dit jaar bieden we Dordrecht weer onderscheidende programmering in een levendige en bijzondere omgeving. Een meerwaarde voor de stad!


Complete agenda >