image
image
image
image
Ateliers de Noordendijk

Atelier

Ons beeldhouwateliers zijn gevestigd op de Noordendijk, hier zijn meerdere ateliers ondergebracht.
De ateliers Art-Beid en Hamer en Sokkel doen mee aan het kunstrondje Dordt en zijn elke eerste zondag van de maand open tussen 12.00 - 17.00 uur. Je kan een kijkje komen nemen in onze ateliers. In de binnenruimte exposeren we onze kunstwerken.

Art-Beid is gespecialiseerd in klassiek beeldhouwen/houtsnijden en in restaureren van kunst en antiek snijwerk. Daarnaast worden er cursussen en workshop in klassiek beeldhouwen/houtsnijden en boetseren gegeven. Restauraties aan beeldenen meubelen. En is o.a. gespecialiseerd in snij/beeldhouwwerk aan- en op meubelen welke dienen als versiering van het meubel.

Hamer en Sokkel is een beeldhouwatelier waar verschillende ambachten en kunsten samenkomen. In het atelier worden beelden gemaakt van hout, steen, metaal en klei. We maken vooral gebruik van ambachtelijk handgereedschap zoals gutsen, beitels, raspen en vijlen. Bij de een ligt de nadruk op het ambacht, bij de ander op het maken van kunst.

Het is een bijzondere plek waar je in je eigen tijd en tempo kan werken. Soms ontmoet je elkaar bij toeval en soms zoek je elkaar op. Hierdoor kan je elkaar inspireren en ervaringen en kennis uitwisselen. Met een strippenkaart kun je les en begeleiding krijgen via atelier art-beid.

Kijk hier welke ontdekken welke ateliers er zijn gevestigd zijn op de Noordendijk 173a.
Ateliers de Noordendijk
Noordendijk 173a
3311 RN Dordrecht
website: art-beid.nl/
website: hamerensokkel.nl/

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 10–17 u,
1e zondag van de maand ivm Kunstrondje Dordrecht

Locatie van deze deelnemer:
zie nummer op de plattegrond
image
Nummer in folder en op platte-
grond
:Deelnemers
op abc

Verklaring kleurstippen

Deelnemerlijsten