Wim Rutte en Sander van den Assem in Vialumina
Verkoopexpositie
datum: 11 januari t/m 28 maart 2020
locatie: Vialumina, Voorstraat 152, Dordrecht
Meer info op website

UITNODIGING

Het bestuur van Vialumina wenst iedereen een mooi nieuwjaar toe maar doet dat ook graag persoonlijk tijdens de feestelijke opening van de nieuwe expositie op zaterdag 11 januari.
 
Exposanten zijn: Wim Rutte en Sander van den Assem
 
Wim is een veelzijdig kunstenaar maakt graag objecten van Meccano, hout, touw en ijzerdraad. Ontwierp en bouwde originele meubels en is tegenwoordig bezig met keramiekbeeldjes, oliepastelkrijttekeningen en acrylverf. De natuur, kunstboeken. documentaires op P.C. en T.V. vormen een bron van inspiratie.

Sander houdt zich sinds 2008 bezig met tekenen en nu ook met aquarelleren. Zijn werk is zowel fantasierijk als kleurrijk vanwege het veelvuldig gebruik van kleurcontrasten. Geïnspireerd door andere kunstenaars, meditatie en natuur is het maken van kunst voor Sander steeds meer een werkvorm geworden om beter met het leven om te kunnen gaan. Of zoals Sander het zelf stelt: “ In die zin ben ik geen kunstenaar maar vormt de kunst mij.”

U bent van harte welkom 11 januari om 15:00 uur in de galerie van Vialumina, Voorstraat 152.
Muziek- en theatermaker Gerard Laurens zorgt voor de muzikale omlijsting.

De kunstwerken zijn te koop in de galerie iedere zaterdag en de eerste zondag van de maand tussen 13.00 -17.00 uur maar dagelijks in de webshop vialumina.nl
De expositie duurt tot en met 28 maart 2020.

Het bestuur van Stichting Via Lumina heet u van harte welkom.

Via Lumina geeft kunstenaars, die buiten de reguliere kunstwereld staan, de mogelijkheid om hun werk te exposeren. Kunst verbindt en brengt vriendschappen tot stand.

Complete agenda >