Wandelroute met een gids
Evenement
datum: mei t/m oktober 2018
locatie: Kunstrondje Dordrecht


In de maanden mei tot en met oktober zullen er speciale wandelroutes plaats vinden onder leiding van een gids. Elke maand met een ander thema, dit zijn de thema’s die wij voor u hebben samengesteld; Galerie, Antiek & Brocante, Boeken, Kunst, Atelier en Design. Ook de gids zal per wandeling verschillen en brengt zijn of haar eigen expertise mee om met jullie te delen.

Tijdens de wandeling zullen 4 adressen bezocht worden en zal er een kijkje achter de schermen plaats vinden, een uitleg en instructie worden gegeven, een mini-workshop worden georganiseerd of een demonstratie worden gegeven. U komt op plaatsen of leert dingen waar u anders niet achter was gekomen.

Antiek en curiosa route Juni
Tijdens de route van zondag 3 juni zal er om 13 uur verzameld worden voor de ingang van de het Stadhuis en zal u worden welkom geheten door Jaime Quant, taalkunstenaar, gastheer van het spoken word avond ‘Beats & Rhymes’, en lid van dichtcollectief 'Dichtbijdeklank".

De adressen die u gaat bezoeken deze dag liggen allemaal in de omgeving van de Grotekerksbuurt, Groenmarkt en de Wijnstraat. Dus qua afstand zal er niet heel veel gelopen hoeven te worden, maar het is wel een gebied waar juist heel veel te zien is.

Afsluitend kunt u een hapje of drankje nuttigen op de Kunst- en Antiekmarkt op het Nieuwkerksplein.

Complete agenda >