“Het Moment” van Ivo Winnubst in WG Galerie
Expositie
datum: 2 maart t/m 28 april
locatie:

WG Galerie
Aardappelmarkt 15
3311BA Dordrecht


Meer info op website

Het Moment wederom een prachtige expositie in WG Galerie van Ivo Winnubst vanaf 2 maart t/m 28 april. Meet and Greet met deze fantastische kunstenaar op 7 april tevens KunstRondje Dordt.

Beeldend Kunstenaar Ivo Winnubst (1950 Amsterdam) kent de laatste jaren een fascinatie voor het Andere Portret. Hij genoot zijn opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (1972 tot 1977) en kreeg daar o.a. les van gerenommeerde docenten/kunstenaars als Piet Klaasse en Herman Gordijn. Piet Klaasse bracht hem het begrip omtrent de kracht van de lijn bij en Herman Gordijn leerde hem het karakter en de uitstraling van de te portretteren persoon vast te leggen in de traditionele olieverftechnieken met behulp van glacering en withoging. Het geleerde van deze twee kunstwijzen heeft lang gesudderd binnen het oeuvre en kent pas de laatste jaren een verrassende en gedurfde uitingsvorm: Het Moment.

WG Galerie is gevestigd in de historische binnenstad aan de Aardappelmarkt 15, 3311BA Dordrecht en is iedere zaterdag en zondag van 12.00-17.00 geopend of op afspraak.


Complete agenda >